|
|
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Breek de sperziebonen in stukken, verdeel de bloemkool in roosjes, snijd de tomaten in parten en de ui in snippers.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de kip en de ui bruin. Pers het teentje knoflook er boven uit.
- Voeg de currypasta toe met de bouillon, de sperziebonen en de tomaten. Stoof het gerecht enkele minuten.
- Maak de champignons schoon en halveer ze.
- Voeg de roosjes bloemkool aan de kip toe met de champignons en stoof het gerecht verder gaar.
Menusuggestie
Lekker met rijst.
Voedingswaarde incl. 3 grote lepels rijst:500 kcal, 36 g eiwit, 13 g vet, waarvan 2 g verzadigd vet,
59 g koolhydraten, 10 g vezel, 250 g groente
Voedingswaarde incl. 3 grote lepels rijst:500 kcal, 36 g eiwit, 13 g vet, waarvan 2 g verzadigd vet,
59 g koolhydraten, 10 g vezel, 250 g groente
Voedingswaarden /persoon |
Energie | 280 kcal |
1176 kj | |
Eiwit | 31 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
Vet | 13 gram |
Verzadigd vet | 2 gram |
Vezels | 8 gram |