Ingrediënten:
- 1 dunne prei
- 2 zongedroogde tomaatjes op olie
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 kleine forellen
Informatie
- 2 personen
- 30+ minuten
- hoofdgerecht
Materialen:
2 stukken bakpapier
Bereiding
- Warm de oven voor op 170° C.
- Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen.
- Snijd de tomaatjes in stukjes.
- Smoor de prei in de margarine zacht.
- Voeg de tomaatjes toe.
- Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog. Bestrooi de vissen van buiten en van binnen met wat peper en een beetjes zout.
- Leg iedere forel op een stuk bakpapier en vul de buikholtes met het groentemengsel.
- Vouw het papier goed dicht, met de sluiting naar boven.
- Leg de pakketjes op de bakplaat in de oven en laat de forel in 20 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelpuree.Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram broccoli
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Extra informatie
Allergie info:Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon
Recept | ||
---|---|---|
Energie | 215 kcal | 370 kcal |
Eiwit | 25 gram | 35 gram |
Koolhydraten | 9 gram | 30 gram |
Vet | 9 gram | 10 gram |
Verzadigd vet | 2 gram | 3 gram |
Vezels | 3 gram | 10 gram |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten