|
|
Bereiding
- Laat de gewassen tutti frutti wellen in 2 dl heet water met een stukje citroenschil.
- Bestrooi de ribkarbonades met peper en weinig zout.
- Bak de karbonades in de margarine bruin.
- Voeg de tutti frutti met het vocht toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
- Maak de tutti frutti op smaak met wat gemberpoeder en kaneel.
Menusuggestie
Lekker met snijbonen en aardappelen.
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarde incl. groente en 3 kleine aardappelen:460 kcal,
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarde incl. groente en 3 kleine aardappelen:460 kcal,
27 g eiwit,
13 g vet, waarvan 3 g verzadigd vet,
59 g koolhydraten,
59 g koolhydraten,
20 g vezel,
200 g groente
Voedingswaarden /persoon |
Energie | 320 kcal |
1344 kj | |
Eiwit | 20 gram |
Koolhydraten | 30 gram |
Vet | 13 gram |
Verzadigd vet | 3 gram |
Vezels | 6 gram |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten