Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 400 gram courgettes
- 2 tomaten
- 4 eieren
- 2 dl halfvolle melk
- ½ eetlepel pesto
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepel geraspte parmezaanse kaas
Informatie
- 2 personen
- 30+ minuten
- hoofdgerecht
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze net gaar.
- Warm de oven voor op 175° C.
- Snijd de aardappelen in plakken.
- Was de courgettes en snijd ze in plakken.
- Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Schik de plakken aardappel en courgette om en om in een ovenvaste schaal.
- Verdeel de stukjes tomaat er over.
- Klop de eieren los met de melk en voeg de pesto en wat peper toe.
- Schenk dit mengsel over de aardappelen, courgette en tomaat.
- Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en strooi dit over de schotel.
- Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ca. 35 minuten gaar worden en bruin kleuren.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
---|---|
Energie | 495 kcal |
Eiwit | 30 gram |
Koolhydraten | 55 gram |
Vet | 15 gram |
Verzadigd vet | 6 gram |
Vezels | 7 gram |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten