Startpagina

woensdag 29 januari 2014

2014 wordt een goed jaar

Woensdag 29 januari 2014

Beste Bloggers,

Het is weer tijd om actie te ondernemen. Dus weer met frisse tegenzin gaan we weer het nieuwe jaar in met de geeikte voornemens. Zo heb ik natuurlijk mijn eeuwige gewichtsstrijd, maar nu ook geheel andere voornemens.

Dus stap 1 ondernomen:
boek van Sonja Bakker van de Lidl gekocht.
Dat wordt weer veel eisen van mijn discipline en doorzettingsvermogen. Maandag ga ik beginnen! Mijn streven is
15 kilo afvallen in 2 jaar. Dat moet toch te doen zijn.
Van wat ik heb gezien, is Sonja B. erg verbeterd in haar menu's. Vroeger stonden er van die rare gerechten in die ik echt nooit zou eten. Maar eerlijk is gemeen, het ziet er nu echt goed uit.
Prijs is ook leuk, aangezien het gebaseerd is op Lidl prijzen en produkten. Make my day. :-)

Daarnaast ben ik ook weer begonnen met sporten, 1 a 2 keer per week. Wil geen blessures oplopen, de beroemde Nieuwjaarsblessures. Paar weken ben ik erg vooruit gegaan in conditie. Dus best al trots op mezelf.


Tijd voor stap 2:
Wil weer eens een opleiding gaan doen. Zo wil ik graag klassikaal de 1 jarige opleiding Schuldhulpverlener gaan doen hier in Den Haag. Zodra deze is afgerond wil ik voor mezelf gaan beginnen, dus ergens begin 2015. Eerst rustig starten naast mijn werk en uiteindelijk volledig vanuit huis.
Aangezien ik tijdelijk in de uitkering zit, wil ik dit graag vanuit de gemeente gaan doen, want ik kan deze omscholing niet geheel zelf betalen op dit moment.
Maar mocht op die manier nou ook (ook het UWV niet) niet lukken, dan ga ik de goedkope thuisstudie doen. Zo helemaal zin in.
Ben nooit een theoretische studiebol geweest, dus dit is echt wel een grote uitdaging. Er is nu natuurlijk, omdat ik geen werk heb, alle rust in huis en dus ook alle concentratie die ik nodig heb om me volledig te focussen op de opleiding.
 

 
 
Wish me luck. It's going to be a crazy year.