Startpagina

zondag 2 maart 2014

Uitgangspunt voor de komende jaren

Deze collage is het uitgangspunt voor het beginnen met het opknappen (de komende jaren) van mijn huisje.

Het wordt romantisch, landelijk, klassiek, maar ook strak.

Ik woon hier nu alweer 8 jaar en het heeft wel weer een lik verf en nieuwe spullen nodig.

Sam zijn kamer: Hij prefereert rode muren. Vindt hij stoer. Nou oké, begrijp ik. Niet mijn voorkeur, maar ook niet mijn kamer.....Hout, incl deur, blijft wit.

De hal: Deze wil ik uiteindelijk een heel licht kleurtje geven. Het is al zo donker daar. Nu staat er een grote kast en wil er nog een grote kast hebben, maar dan voor onze kleding. Ook hier het hout, incl deuren en plafond, wit.

Halletje: Hout, incl deuren, muren en plafond, ook weer wit. Mooie schuifdeuren voor de rotzooi. En een grote garderobekast voor de jassen en schoenen.

Mijn kamer: Roze muren, witte radiatorkast, wit rolgordijn en een op maat gemaakte kast voor de wasmachine/-droger/-mand. De witte roosjes lamp van Maggie en tvtje op laten hangen.

Keuken: Nieuwe kastdeurtjes/ laatjes (landelijke stijl) en extra kastjes. Nieuwe vloer, wil graag zwart-witte tegels. Witte rolgordijnen. Nieuwe tegeltjes, nieuw gasfornuis en oven. Aanrechtblad om fornuis en daar ook een nieuw kastdeurtje. Schoorsteen, hout en plafond weer wit.

Woonkamer: Grote op maat gemaakte wandkast bij zitgedeelte. Buffetkasten verfen (weet nog niet welke kleuren). Tussen de buffetkasten een studeerruimte maken. Sidetable verstevigen, een werkblad bevestigen, planken ophangen en een verlengsnoer voor de computer. Nieuwe witte eetkamertafelstoelen. Witte rolgordijnen, voor en achter) tegen de zon. Nieuwe bank. Lamp verfen en nieuwe lampekap. Nieuwe lampen, vloeren en misschien een nieuwe salontafel.

Kortom de komende 10 jaar ben ik nog wel bezig, haha.