Startpagina

zaterdag 1 februari 2014

Dag 3 & 4

Dag 3:

Met moeite uit bed kunnen komen. Waar blijft de lente? Ik verlang naar de zon, de kriebels en de lieve bloemetjes. De geur van Hyacinten door het hele huis. Zalig. De vrolijkheid van opkomende prachtig gekleurde narcissen en krokussen. Alle pluizige waterdiertjes die in de kade nestjes maken om vervolgens de meest schattige donsjes te kweken. Ik hou van de lente. Tijd om mijn batcave uit te komen.


Er moet nog van alles gedaan worden, want onverwachts bleef mijn nichtje Saloua slapen. Wat een gezellige lieve meid is dat, zeg. Gelukkig was ze er al aan het einde van de middag. Vandaar gister geen blog geschreven, we hebben eindeloos zitten kletsen over van alles en nog wat. Jeetje, wat heb ik lang haar niet gezien. Ze was vroeger als een soort dochter voor me. Dag en nacht waren Sam, ik, Saloua en haar moeder Linda bij elkaar. Aan de ene kant een vreselijke tijd voor ons moeders, maar aan de andere kant een gouden tijdperk. God, we hebben wat afgelachen. Sal en ik hebben veel herinneringen opgerakeld en ze heeft me weer laten lachen. We hebben met zn allen een soort van Sonja B's hollandse maaltijd gegeten. Bloemkool, aardappeltjes en een gehaktbal. Was wel aardig. The Voice gekeken. Sal en Sam hebben eerst nog heel lang tv zitten kijken en gekletst op Sam zn kamer. Die hebben natuurlijk ook een lange geschiedenis samen. En ja hoor, ze lijken nog steeds wel op elkaar. Leuk om te zien. Uiteindelijk toch maar vroeg naar bed. Morgen vroeg op.


Dag 4:

We worden vroeg opgehaald om naar de voetbal te gaan. We spelen uit tegen Honselersdijk. Kantine van ons dicht, dus maar naar de buurtjes om daar een bakkie te doen. We hebben ons goed voorbereid op de kou die ons te wachten stond. En het was koud, fikse wind. Saloua heeft een hele fanatieke voetbalmam gezien :-) Wat kan ik toch slecht tegen onrecht. Een partijdige flutscheids. Van 2-0 achterstand in de eerste helft is het toch nog 3-3 geworden en hebben we 1 punt kunnen pakken.

Als hij normaal had gefloten, dan hadden we zeker gewonnen. Maar goed ALS bestaat niet, dus werd het gelijkspel. Volgende week moeten we 3 punten pakken! Sam heeft nog de hele middag op RAS gevoetbalt met een paar andere teammaatjes en Sal en ik zijn naar huis gegaan. Lekker een beetje aangeflut met zn tweetjes en toen kwam Lin haar weer ophalen. Nog even zitten kletsen en weg was mijn poepie weer. Volgende keer als ze blijft pitten, halen we de fotoboeken te voorschijn. Ik verheug me er nu al op. Sam kwam thuis toen Lin en Sal net terug waren naar Utrecht.

Nu blijft Guido (teammaat) slapen, ook onverwachts. Vind ik ook gezellig. Wat een lekkere kletsmajoor. De gasten hebben gegamed, gegeten (pasta) en gedoucht en liggen middels in dromenland en ik hier nog even te bloggen voordat ik ook ga slapen. Moet morgen weer bijtijds op.

Slaap lekker en tot morgen