Startpagina

dinsdag 4 maart 2014

Lentekriebels

Ja hoor...bloesem in de bomen, krokusjes die de grond uit priemen en vogeltjes die druk in de weer zijn om een perfect huisje te vinden voor de nestjes.
Wat hou ik toch van de lente.

Ik ben toe aan de lente, het zonnetje, de 1e grote schoonmaak, alles klaar zetten en uitzoeken voor Koningsdag en de liefdeskriebels.

Ja, je leest het goed....ben wel toe, na 10 jaar vrijgezel te zijn geweest, aan een leuke man.

Demonen uit het verleden, behoren tot het verleden. Dat boek is dicht. Tijd voor een nieuw avontuur en boekje.
Vind het doodeng om me weer open te stellen en daardoor misschien gekwetst te worden, maar aan de andere kant kan ik ook niemand tegen komen als ik mezelf niet open stel.

Waar ik me wel totaal op kan focussen is mijn opleiding Schulphulpverlening. Zo'n zin in. Het komende jaar lekker met mijn neusje in de boeken en tablet. Hihi. 

Hopelijk vanaf morgen aan de slag, zodra Laudius me terug heeft gebeld/gemaild. Er is iets fout gegaan met de online-inschrijving. Alles goed en netjes ingevuld en betaald....staat er dat ik ben ingeschreven bij een andere beroepscursus. MBA Basics ofzo.
Zucht....
En....nee....ik heb niet per ongeluk de verkeerde cursus ingevuld.
Hahahaha, heb ik weer. Komt goed, schatje. Kusje er op?

Ook weer zin in een nieuwe baan. Een uitkering en thuiszitten is echt zoooo niet mijn ding.
De eerste maanden waren heerlijk om bij te komen, maar nu is het echt wel saai. Iedereen werkt of heeft andere bezigheden en dat is....heel saai en eentonig. Ben ook geen geboren huismoeder. Wel een workingmom. Dus kom maar op met alle leuke vacatures, nieuwe collega's, omgeving en prikkels.


Ben er klaar voor. Voor alles.