Startpagina

donderdag 28 april 2011

KARBONADE MET TUTTI FRUTTI



Ingrediënten
100 gram tutti frutti
stuk citroenschil
2 ribkarbonades          
1 eetlepel vloeibare margarine
gemberpoeder
kaneel
            Recept info
            2 personen
           15-30 minuten bereidingstijd
            hoofdgerecht
            Vlees-, gevogelte of visgerecht

Bereiding
  1. Laat de gewassen tutti frutti wellen in 2 dl heet water met een stukje citroenschil.
  2. Bestrooi de ribkarbonades met peper en weinig zout.
  3. Bak de karbonades in de margarine bruin.
  4. Voeg de tutti frutti met het vocht toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
  5. Maak de tutti frutti op smaak met wat gemberpoeder en kaneel.
    Menusuggestie
    Lekker met snijbonen en aardappelen.

    Allergie info:
    Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

    Voedingswaarde incl. groente en 3 kleine aardappelen:460 kcal,
    27 g eiwit,
    13 g vet, waarvan 3 g verzadigd vet,
    59 g koolhydraten,
    20 g vezel,
    200 g groente
    Voedingswaarden /persoon
    Energie320 kcal
    1344 kj
    Eiwit20 gram
    Koolhydraten30 gram
    Vet13 gram
    Verzadigd vet3 gram
    Vezels6 gram

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten