Startpagina

dinsdag 22 april 2014

SORRY

Beste lezers,  

Helaas is de Klikken voor Knaken-actie geblokkeerd en dus al jullie geklik van de afgelopen keren voor niks geweest.
Mijn excuses hiervoor.

Er mag nog wel geblogd worden, maar zonder de Klikken voor Knaken-actie.


Opschorten van een account wegens ongeldige activiteit

We controleren niet alleen op mogelijke beleidsschendingen, maar analyseren ook alle klikken en vertoningen om na te gaan of deze wellicht binnen een gebruikspatroon vallen dat de kosten van een adverteerder of de inkomsten van een uitgever op kunstmatige wijze verhoogt. Als we vaststellen dat er op uw account ongeldige activiteit plaatsvindt, kunnen we uw account opschorten en alle inkomsten voor uw account, samen met het inkomstenaandeel van Google, terugbetalen aan de gedupeerde adverteerders.
Door uw account op te schorten, stellen we u in staat te onderzoeken uit welke bronnen de ongeldige activiteit afkomstig is, verdacht verkeer te identificeren en te blokkeren, en te waarborgen dat u in de toekomst alleen geldig verkeer ontvangt. Om u te helpen bij het identificeren van mogelijke bronnen van ongeldige activiteit, hebben we een lijst samengesteld met debelangrijkste redenen voor het sluiten van een account. Bovendien raden we u aan te leren hoe u uw verkeer segmenteert, zodat u meer inzicht krijgt in het verkeer naar uw site en dit kunt controleren en evalueren. Mogelijk kunt u zo ook beter eventuele bronnen van ongeldige activiteit achterhalen. Voor meer informatie gaat u naar ons Helpcentrum voor advertentieverkeerskwaliteit.
Als er ongeldige activiteit blijft plaatsvinden en er hierdoor niet-waardevol verkeer naar ons advertentie-ecosysteem wordt geleid, schakelen we uw account wellicht uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten